Shingeki no Kyojin (2013) - Tetsuro Araki

1 comentari
Impactant inici el d'aquest anime japonès basat en el manga homònim que està dirigit pel Tetsuro Araki, que ja va dirigir l'adaptació de dos mangas molt exitosos, convertint-los en èxits instantanis a la televisió, com foren Death Note i Highscool of the dead.

La humanitat viu reclosa en ciutats amurallades, per protegir-se dels titans, uns gegants carnívors que dominen l'exterior. S'han construït uns murs de 50 metres d'alçada per contenir els atacs, però la por és dins el cos de tots els habitants.
El jove Eren, però, vol enrolar-se en les patrulles de reconeixement, que exploren l'exterior per intentar expandir les ciutats i permetre a la humanitat desenvolupar-se i créixer. És jove i impetuós, i vol veure món, vol trencar les barreres que el lliguen a la ciutat.

Aquest és el punt de partida de Attack on Titan, una sèrie que promet molt donat que, més enllà de la tècnica virtuosa (barreja, com ja és habitual, d'animació en 2D i 3D), busca dotar als personatges d'una solidesa suficient com perquè la història no es converteixi en un seguit de batalles i escabetxines.

El sabor de boca que ens ha deixat el primer capítol és molt gustós i intuim que no ens podrem estar, cada setmana, de saber què li passa a l'Eren i als seus companys.

Aquí en teniu el tràiler, per si us ve de gust fer-ne un tast (poseu-lo en HD, feu-vos el favor :-).

1 comentari :

Anònim ha dit...

Woaaaaa!!!! Genial. A la llista va!!!