Tràiler de OZ, the great and powerful del Sam Raimi

Cap comentari

Absolutament bocabadats ens hem quedat amb el tràiler de la nova pel·lícula del Sam Raimi, ja retirat de la franquícia d'Spiderman. Es tracta d'un a preqüèl·la del Wizard of Oz del Victor Fleming, amb un repartiment de joves figures realment estel·lar.
Poseu-lo a pantalla complerta i a màxima resolució i al·lucinareu en colorins!Ja ho veieu, ens explicarà com el Oz es va convertir en el màgic d'Oz. I el repartiment? Ho heu vist? o_O El James Franco com el futur màgic d'Oz, i les tres bruixes... quines tres bruixes! La bruixa bona, per descomptat, serà la nostra admirada Michelle Williams, a la que acompanyaran la Mila Kunis i la Rachel Weisz.

Ja sabem que el Raimi és capaç de fer pel·lícules de tots colors, tant obres mestres com A simple plan, com igualment obres discretes i fugaces com les tres d'Spiderman que va fer amb tot el pressupost hagut i per haver. Les imatges, si més no, són impactants i sembla que al Tim Burton li pot haver sortit un competidor en quant a l'imaginari de mons de fantasia (amb el permís del Terry Gilliam, és clar).

I bé, què en penseu? Us fa patxoca?