La primera pel·lícula del Michael Fassbender

Cap comentari
Aquesta temporada que comença acabar-se ara que arriben les vacances ha estat la temporada del Michael Fassbender, sens dubte. Ens l'hem trobat a la sopa. I el millor és que no sembla haver-nos saturat. La seva elecció de papers ha estat exquisida, variada, tant de registre com de gènere.
Però la seva primera pel·lícula pel cinema -després de voltar per diverses sèries- va ser 300 del Zack Snyder encarnant al lluitador Stelios, al costat del Gerald Butler. Per aquelles èpoques nosaltres no el coneixíem, així que ens va passar desapercebut. Aquí en teniu algunes imatges.




Per descomptat, ja us ho podíeu imaginar, el Fassbender és dels que es prepara els papers a consciència, així que aquí el teniu assajant les coreografies de les cruentes batalles que després hauria de filmar.


Sembla que, després d'aquests últims anys exprement el do de la ubiqüitat el Fassbender ha decidit prendre-s'ho amb més calma. D'aquí a ben poc el veurem en l'esperada Prometeus (preqüèl·la d'Alien) i a partir de llavors només té previstes un parell de pelis pel 2013 a més de la continuació dels X-Men. Així doncs, fans del Fassbender, tocarà dosificar les preses de Fassbender. Això o tirar de DVD.