Una nova entrega de The Howling (Aullidos)

1 comentari
Me n'assabento a través del Tumblr del Monster Man que s'ha produït una nova entrega de la nissaga iniciada per una de les pelis de terror mítiques dels 80, The Howilng (Aullidos).



Aquesta entrega, però, fa especial mala pinta. La cinta original, del Joe Dante, respirava sèrie B per tots els seus fotogrames. Els efectes visuals van ser molt trencadors en l'època (a càrrec del gran Rick Baker) i la història de la presentadora de televisió que, havent patit un intent de violació, es refugia amb el seu marit en una petita comunitat apartada de tot, realment es deixava veure (sense que la peli fos tampoc res de l'altre món).
L'èxit de la primera part va provocar l'a successió d'una bona colla de sequèl·les, a quina més avorrida i insuportable.

Ara hi tornen amb una modernització de la temàtica dels homes-llop. L'acció passa en un institut, hi ha una parella enamorada però, ves per on, ella és una dona-llop... No us recorda a res? No us recorda, encara que sigui lleugerament, a una famosa nissaga vampírica amb adolescents? Doncs mira per on, aquesta és la renovació que els productors creuen que pot revifar la nissaga.
Au, va, mireu el tràiler i dieu-me si paga la pena fer l'esforç de veure-la.