Tràiler d'Attack the block

Cap comentari
Els creadors de l'espaterrant Shaun of the dead (Zombies Party) produeixen ara un dels grans èxits de la taquilla britànica: Attack of the block. És un còctel molt ben regirat d'acció, comèdia juvenil i ciència ficció que, pel que sembla fins ara, està sorprenent a la crítica que no deixa d'adular-la amb comentaris com els següents (extrets de Filmaffinity):
"El repartiment és esplèndid, el guió enginyós i l'acció satisfactòria. Si l'Steven Spielberg i el J.J. Abrams haguessin convertit 'Super 8' en una pel·lícula barata de sèrie B, podria haver estat una cosa semblant a això. Puntuació: **** (sobre 5)" (Elizabeth Weitzman: New York Daily News)


"Una intel·ligent barreja de ciencia ficció i comèdia, que enfronta a uns invasors espacials peluts i plens de dents contra joves gamberros del sud de Londres" (Claudia Puig)


"Un entretingut thriller en la tradició de la sèrie B setantera, amb un repartiment desconegut, uns enèrgics efectes especials i un munt d'energia." Puntuació: *** (sobre 4)" (Roger Ebert: Chicago Sun-Times)


"Una invasió extraterrestre infecciosament divertida que respecta les convencions del gènere i anima el brebatge amb un instinctiu sabor local." (David Rooney: The Hollywood Reporter)


"Una sèrie hilarant i sorollosa de persecucions i batalles que creua 'Gremlins' amb 'Asalto en el distrito 13'." Puntuación: *** (sobre 4)" (Lou Lumenick: New York Post)

El tràiler és prou inspirador: