Modern Family triomfa als Emmys

Cap comentari
Ha estat una relativa sorpresa. Relativa perquè, de fet, en tan sols dues temporades, Modern Family ha vingut a refrescar el panorama de les sitcoms familiars amb un to àcid i uns guions molt treballats, a banda d'uns actors en literal estat de gràcia. Millor direcció i guió, d'una banda però també a millor actor i actriu pel matrimoni Dunphy, la Julie Bowen i el Ty Burrell que han donat vida a una de les parelles televisives més memorables dels darrers anys.

En l'apartat de drama, això sí, cap sorpresa, un any més. Un té la sensació de que fins que no s'acabi definitivament la sèrie Mad Men, serà molt difícil que el palmarès en aquest apartat variï massa. Però en les subcategories s'hi han esmunyit Boardwalk Empire o The good wife.
Una de les "derrotades" de la nit, de la que s'esperava que pogués arrasar en la caregoria de drama, ha estat Game of thrones, que ha acabat enduent-se tan sols un premi al millor actor secundari per Peter Dinklage, en un dels papers més sucosos de l'any en la pantalla petita.

La gal·la, per si fos poc, ha comptat amb la presència de Charlie Sheen, que ha estat focus de mirades i d'alguns gags (Ashton Kutcher, després de substituïr-lo a la sèrie Two and a half men, s'ha presentat dient "No sóc en Charlie Sheen"). Ell mateix ha volgut afegir-se a la festa en presentar un dels premis de la categoria de drama (l'acudit ja era això mateix, no? Deixar-li presentar un premi de drama) tot dient que el drama és el que se li escau a la seva vida.