Actors i actrius que han gravat discos I: Bette Davis

Cap comentari
Hi tenen tot el dret, i tant que sí. Alguns, fins i tot, se'n surten amb prou gràcia. (Altres no, ja hi arribarem). Però en molts casos ens sorprèn descobrir que hi ha actors i actrius famosíssims que han acabat tancant-se en un estudi de gravació per deixar anar la gola i deixar-nos algunes rareses inesborrables.

És el cas de la Bette Davis. Sí, qui ho hauria de dir. La gran Bette Davis gravant un disc. Va ser als 70, quan ella ja tenia una edat (mé de 70 anys, per ser exactes). La van enredar per gravar un disc que contindria noves gravacions d'alguns temes que havia interpretat en alguna pel·lícula o a Broadway (de manera molt puntual).
Què voleu que us diguem, la Davis no és ni molt menys una gran cantant. A estones sembla que la veu se li en va. Però és veritat que li sap posar la part d'actuació dramàtica i que, en qualsevol cas, la temàtica de les lletres de les cançons escollides -donant-li voltes a temes com l'envelliment- juguen al seu favor, confeccionant, a la fi, un disc molt apassionat i que farà les delícies dels fans de la gran dama del cinema que sempre serà la Bette Davis.