Aniversari Russ Tamblyn!

1 comentari
Avui 30 de desembre és l’aniversari de Russ Tamblyn, un actor que tant pot fer del petit dels germans Pontipee com de líder violent d’una banda com els Jets i fins i tot de psiquiatre del poble més sinistre de la història de la televisió: Twin Peaks.




M’encanta Russ Tamblyn. De petita, quan vaig veure per primer cop Siete novias para siete hermanos no podia deixar de mirar-lo, em semblava increïble que algú pogués ser tan àgil ballant amb una destral...
I a West Side Story passa el mateix, m'encanta com camina pels carrers de Nova York, amb la seva banda al darrera, "petant" els dits...

En fi, us deixo amb l’escena que més m’agrada de les que li he vist: fent de Gideon Pontipee a Seven brides for seven brothers. En el vídeo el veiem vestit de blau, fent un personatge una mica “nyonyo” però no ens enganyem... ell és un Jet, i ja se sap:  “when you are a Jet you are a Jet all the way from the first cigarette till the last dying day” !

1 comentari :

M. del Mar Gallardo ha dit...

M'encanta Russ Tamblyn! en el seu moment, em va costar moltíssim veure que el jove Gedeó de 'Siete novias para siete hermanas' era el Riff de 'West Side Story'. I la veritat, encara em costa! :D però el que està clar és que aquest noi portava el musical a la sang (quina llàstima que Bernstein el fes doblar a West Side...)!