Turistas (Sightseers, 2012) - Ben Wheatley

Cap comentari
Molt apreciable comèdia negra aquesta 'Turistas', sobre una parella de joves anglesos que decideix escapar-se durant uns dies de les seves distorsionades realitats passant uns dies de vacances en la seva caravana. Cap dels dos membres de la parella estan massa fins, què voleu que us digui. Ella ha d'aguantar una mare possessiva que no la deixa respirar i que li retreu constantment haver estat la responsable de la mort del seu gosset Puppy. Ell és un noi aparentment normal amb una gran frustració dins que no sap canalitzar.
Junts s'embarquen en una mena de viatge iniciàtic a la Bonnie & Clyde, detonat per un accident estúpid que els dóna l'excusa perfecta per tirar endavant i posar una mica de justícia en aquest món.

Humor molt negre per retratar una societat que està incòmode amb si mateixa i que no troba altra manera d'estabilitzar-se que a través de culpabilitzar als demés, Sightseers és una comèdia amb mala llet, d'aquelles que un no sap si ha de riure o no, d'aquelles en que no se sap si estan parlant del teu veí o de tu mateix.