Els cocktails dels vostres personatges favorits del cinema (i la literatura)

3 comentaris
Des del White russian que es prenia el Dude de 'El gran Lebowsky' fins al Moloko plus de l'Alex de 'La taronja metal·lica', passant per les begudes favorites del Philip Marlowe, el James Bond (és clar), el Viktor Laszlo, el Tony Manero o, fins i tot, el Moe Szyslak dels Simpsons i molts altres.

Això és el que hi trobaràs en aquesta fantàstica infografia que ens ha descobert l'Andreu Gual i que resumeix bona part dels combinats més populars del cinema (i també de la literatura).

Els que sou fans de les series veureu amb nostàlgia l'Old Fashioned, típic que el Don Draper es prenia a mig matí o els Cosmopolitan de les noies de Sex and the City



No patiu que us posem més avall les imatges ampliades per a que pareu atenció i no us perdeu cap detall!


Impossible resistir-se, tenint-los tots a la vista, a la temptació d'imitar-los i, amorrats a la barra d'un bar més o menys reputat, deixar que l'alcohol faci el seu efecte i, com per art de màgia (alcohòlica), ens hi transformem per poder viure les seves aventures.


(Per cert, si us agrada la infografia, la podeu comprar aquí).






Ja posats, quin és el vostre cocktail preferit? Digueu-nos quin és als comentaris!

3 comentaris :

Joan ha dit...

M'heu alegrat el dia!!! Ja tinc ganes de que vinguin bons amics a casa i preparar alguns d'ells a la terrassa.

Shaked not stirred!!!

Fàtima ha dit...

Per mi un Banana daiquiri.Tumbada en una hamaca en una platja solitària rodejada de bons amics, bon menjar, bona música....no es pot demanar més..Ohhh my God! (aiam,si hi ha en Jack de Lost..doncs mira..avui que fa 3 anys del final de la sèrie..)

PD:per cert, esteu convidadíssims! :D

Unknown ha dit...

Alaskan Polar Bear Heater amb en Buddy Love si em deixa jugar amb el seu clauer i parlar amb la senyoreta Purdy, és clar.