Hugh Jackman, l'heroi que enamora

2 comentaris
És un dels "guapos" oficials, i s'ho ha guanyat a pols. Des que el Bryan Singer li va donar l'oportunitat de dur a la pantalla el mític personatge de còmics Wolverine, la seva estrella ha brillat cada cop amb més força. Ha tingut temps, en aquests darrers deu anys, de convertir-se en un dels actors més demandats, tant per a papers d'acció (en els que s'ha convertit probablement en el més rendible) com en els drames amb ínfules de premis i reconeixements (The fountain of life o Australia).

Ara, per si fos poc, sona com a possible recanvi per la franquícia James Bond i, la veritat és que el personatge li encaixaria a la perfecció.
Com que a l'Última Projecció sabem que hi ha molts fans del Sr. Jackman, aquí us en deixem una bona selecció de algunes de les seves fotos més memorables.













I com a bonus track, com a regal últim per a tothom que hagi arribat fins aquí a baix, és a dir, per a tots els fans del Sr. Jackman, aquí us portem un dels moments més estel·lars de la seva carrera: el número musical d'apertura dels Oscars que va descobrir a molts (jo inclòs) que el senyor Jackman era ben capaç no només de cantar sinó també de ballar amb força gràcia, en el que és un dels millors números musicals de la historia de tan cèlebres premis, encara que sigui per la originalitat.
Som-hi doncs, dosi extra del Hugh Jackman (clica sobre la imatge).