I el poble d'"Único Testigo" es diu... Intercourse!

1 comentari
De pedra ens hem quedat quan la nostra amiga María Sánchez ens ha descobert que el poble on es va rodar Único Testigo (sí, home! La del Harrison Ford i els Amish!) en un veritable poble Amish, molt famós pels turistes. I, és clar, quan hem vist el nom del poble... no hem pogut resistir-nos de posar-lo a la nostra llista de destins de viatges futurs.
Intercourse. En català: coit. No em diràs tu que no mola mil viure en un poble així.

- D'on ets, tu, fill?
- De Coit, Pennsylvania, senyor!!!
- A Coit només hi han... eeeer.... Amish i turistes! I a tu no et veig la barba i els tirants. Que ets turista?!?!

Aix, ara ens hem confós de pel·lícula. Tornem al tema.

Doncs es veu que a Intercourse, Pennsylvania es va rodar la famosa escena de la pel·lícula del Peter Weir en la que uns turistes maleducats es fiquen amb els Amish. La recordeu?



La resta de la pel·lícula, inclosa l'escena de la construcció del graner, ja es va rodar en altres indrets, però l'afluència de turistes a Intercourse ha augmentat exponencialment des que el Harrison Ford li cantés el Wonderful World del Sam Cooke a la Kelly McGillis (que no està inclosa, però, en la excepcional banda sonora del Maurice Jarre).

Aneu preparant els passaports, que ens esperen a Intercourse!

1 comentari :

Jos ha dit...

Té nassos la cosa...que el poble dels Amish, es digui Intercourse, que traduit literalment seria "relacions" (amb tota la seva connotació sexual) ;-)