Tanquem per vacances

1 comentari

Ja ens perdonareu, però de tant veure pel·lícules com Vacances a Roma, Locuras de verano o Las vacaciones europeas de una chiflada familia americana ens han entrat ganes d'anar-nos-en de vacances, així que tancarem el blog durant unes setmanes.

Apagarem, doncs, el projector i l'aire condicionat de la sala, correrem les cortines, guardarem les llaunes i els blocs d'entrades, i ens n'anirem a prendre'ns un respir de cinema i de sèries.

Ja posats, quan tornem pretenem fer-ho amb una decoració nova. Sí, renovarem la sala, li canviarem els entapissats i les butaques. El que no canviarem -això mai- serà el projector, que és la nostra mirada sobre el cinema que tantes passions ens ha despertat, que tant ens ha ensenyat i que, com diu el lema que sempre hem fet servir (gràcies, Zizek!), tant ens ha mostrat com hem de desitjar.

Tornarem a mirar el cinema i a escriure'n d'aquí a unes setmanes. Fins llavors, gaudiu de l'estiu (i de les vacances, si sou afortunats de tenir-ne) i no deixeu d'anar al cinema.