Els quatre vilans de Golpe en la pequeña China

4 comentaris

Hi ha poques pel·lícules tan imbècils amb les que ens haguem rigut tant com amb aquesta Big trouble in little China. Fins i tot el pesat del Kurt Russell fa gràcia de debò, en aquesta. I el John Carpenter no avorreix, que ja és molt dir.
Però el millor de la pel·lícula, al nostre gust, són aquests quatre. Quins quatre! Quines cares de mala llet que es gasten durant tota la pel·lícula! Ja en la primera escena en la que apareixen, amb aquells sombrerots de palla... wow!



Però, espereu, espereu! Què me'n dieu del Lo Pan?!?!?! Quin crack! Un dels grans vilans del cinema de final de segle! Sense discussió!
I la prova la tenim aquí mateix. No us perdeu, si us plau, aquesta versió del Gangnam Style adaptat al gran Lo Pan. Evidentment, és el Lo Pan Style. o us perdeu detall.

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Diooooos!
Este film quedó en el número dos cuando pensé en candidatos para mi Guilty plaesure XD
Genial!

Berta

Joan ha dit...

Una marevella de peli encara que fa mooooolts anys que no la veig. Encara recordo sortir de petit tot flipat del cine Maragall de Gavà (el meu poble). Sóc fan de Carpenter i d'aquesta peli vaig apendre una frase que encara dic quan hi ha un silenci abans d'un moment important. L'anomeno igual que ho fa el prota... "la pausa china"!!!

Lo Pan style rules forever!!!!

Marc Ambit ha dit...

Bertaaaa!!! Tu guilty pleasure "namber uán" ya es una pasada! XD

Eso sí, tus guilty pleasures son másbien tirando a "finolis", eh? :D Que ninguna de las dos es mala a rabiar, no?

Marc Ambit ha dit...

JAJAJAJA!!!! La pausa china!!!