Taller d'emprenedoria amb sèries de TV a Barcelona Activa

Cap comentari

Es ben bé que, si t'ho pares a pensar, mai no saps com has arribat a on estàs. Avui, sense anar més lluny, estarem fent la primera sessió del Taller d'emprenedoria amb sèries de TV a les instal·lacions de Barcelona Activa (és gratuït i, hores d'ara, encara queda alguna plaça lliure).

Quins són els grans emprenedors de les sèries de TV? Què en podem aprendre d'ells (bons i mals exemples)? Això és el que farem amb tothom que vulgui acostar-s'hi i participar-hi.
La idea, en realitat, és donar-li voltes al concepte d'emprenedoria així com donar als participants les pistes necessàries per poder desenvolupar projectes emprenedors amb garanties, emprant eines, mètodes i tècniques que veurem durant les dues sessions de què consta el taller.

Desfilaran pel taller gent com el Don Draper, el Walter White, la Nancy Botwin de Weeds, la Bree Van De Kamp, el Hendricks i el Bachman de Silicon Valley, el Dr. Senbei Norimaki, la Monica Geller, el Homer Simpson i el Ned Flanders, la Sidney Bristow, el Jack Bauer i un llarg etcètera de personatges dels quals, en tot cas, alguna cosa en traurem.

Portem vora dos mesos preparant aquestes sessions i, com us podeu imaginar, tenim moltes ganes de posar-les en pràctica i veure com reacciona la gent.

Si us ve de gust, ja sabeu on ens podreu trobar aquests dies.