L'estudi Ghibli produirà la seva primera sèrie

Cap comentari

No ens en sabem avenir. El Takahata i el Miyazaki han decidit tornar a un dels mitjans que els va portar a l'independència creativa: la televisió. Han anunciat que aquest mes d'Agost estrenaran a la televisió japonesa una sèrie que adaptarà el llibre La filla del bandoler (Ronja Rövardotter) escrit per la Astrid Lindgren, autora també de Pippi Langstrum.

El Miyazaki i el Takahata ja coneixen el mitjà. De fet, ells van participar molt activament en la gestació d'una de les peces que va obrir els ulls d'occident a l'anime, com era Heidi. D'aquella producció en van acabar saturats i emprenyats amb la seva productora, la qual cosa els va portar a crear el seu propi estudi, el Ghibli que, des d'un bon principi, es va desmarcar de la televisió per concentrar-se en el cinema.

Ara tornen. I li encomanen el projecte al Goro Miyazaki, que ja va dirigir La colina de las amapolas (Kokuriko-zaka kara/ From Up on Poppy Hill, 2011) i Cuentos de Terramar (Gedo Senki / Tales from Earthsea, 2006).
Serà, a més, una coproducció amb l'estudi 3DCG Studio Polygon Picture, responsable de l'animació de, per exemple, de Ghost in the shell - Innocence, o de The sky crawlers (ambdues del mestre Mamoru Oshii).  

Bones notícies, doncs, pels fans de l'animació, de les sèries i, en definitiva, el bon cinema (encara que sigui televisat).