La Tilda Swinton es converteix en una obra d'art al MOMA

Cap comentari
Sabíem de les inquietuds artístiques de la Tilda Swinton (des de participar en un videoclip del retorn del David Bowie fins a organitzadora d'un festival de cinema itinerant), però ens ha agafat descol·locats el que s'hagi convertit en obra d'art, ella mateixa, i s'hagi exposat al MoMA de New York.

Ha creat una performance anomenada 'The Maybe' que anirà apareixent, sense calendari previst, en diferents ubicacions del gran museu. I què hi fa? Doncs de moment no gran cosa.


Imaginem que tindrà a veure amb el nom de la peça, però de moment la Swinton no ha fet més que dormitar dins d'aquesta capsa de vidre.


Tot documentant-nos, interessats per aquesta atrevida vessant artística de la Swinton, hem descobert que és, per dir-ho així, un remake. L'any 1995 ja va exposar la peça a la galeria Serpentine de Londres i l'any següent se la va endur al Museo Barracco de Roma.


Això sí, la cosa va d'agafar amb el peu canviat a tothom, doncs tot i que el museu confirma que l'obra apareixerà diverses vegades al llarg d'aquesta temporada, també avisa que no hi ha un calendari previst i que l'artista apareixerà quan ho creui convenient.
Així que si us passeu per la big apple, doneu-vos un volt pel MoMA, que encara tindreu sort i us trobareu amb la Swinton en una urna.