Llibres dels que no calen adaptacions cinematgràfiques

5 comentaris

Ja ho deia el Robert Altman a The Player, que els guionistes de Hollywood en l'actualitat són els productors. Són ells els que decideixen quan una idea és prou bona per portar-la a la pantalla. I escassos com van de talent i de ganes de ser creatius aquesta gent, adaptar novel·les exitoses és un dels seus filons més aprofitats, alguns amb resultats francament lamentables.

Se m'ha acudit, així, de cop i volta, que caldria fer una llista exhaustiva de novel·les que, de cap de les maneres, volem veure adaptades en pel·lícula.

Apa doncs, dieu-hi la vostra als comentaris: Quins llibres no voldríeu veure mai adaptades al cinema?

5 comentaris :

Jaume ha dit...

Si l'adaptació es boníssima... per que no fer-la?? ara, mentre siga un poc pitjor que el llibre, no val la pena!

Jaume ha dit...

Pero si l'adaptació es molt bona, per que no fer-la? Això si, si ha de ser minimament pitjor que el llibre, no cal ni intentar-ho

Laia Rúbies i Ambit ha dit...

En general, em fa ràbia veure l'adaptació de qualsevol novel·la que hagi llegit perquè a partir del moment que veus la cara de l'actor/actriu ja deixes d'imaginar-te'l com quan l'estaves llegint... M'ha passat amb Solitud, La plaça del diamant, els Jurassic Park, els Millenium, La història interminable... però bé, com diu el Jaume, si l'adaptació és bona, per què no fer-la? El que espero que no versionin són els contes de Poe...

Marc Ambit ha dit...

Doncs et diré, Laia, que molts dels contes del Poe ja han estat versionats en pantalla. Tant per cinema com per televisió. La llista completa la trobaràs aquí.

Anònim ha dit...

Per mi que facin totes les adaptacions que vulguin, una altra cosa es que m'agradi o no. Però no estic en contra de que s'adapti cap llibre.