Remeis cinèfils contra l'insomni: Liam Neeson i Christopher Walken llegint contes

Cap comentari
Us ha passat alguna vegada que us poseu al llit esperant dormir plàcidament, però l'únic que succeeix és que el vostre cervell va a tota velocitat i els ulls no se us tanquen i només podeu mirar el rellotge i anar restant les hores que us queden fins que soni el despertador?

Segur que si.

L'insomni és una de les alteracions (per dir-ho finament) més molestes (per continuar amb la finura) que es poden patir, sobre tot a partir de la quarta nit; però.... atenció! Hem trobat una gran solució!
No us emocioneu, aquesta solució no us ajudarà a dormir; si teniu insomni sabreu que l'únic que ho cura és la química, però si us agafa en una de les nits que no teniu pastilles, el que podeu fer és veure aquests videos, que com a mínim us treuran l'ansietat i se us farà la nit més curta.

El primer vídeo és el més curt: En Liam Neeson llegeix un conte i, igual que els seus personatges de les pel·lícules que segresten la seva familia, no s'està per tonteries:




I el segon és el que més gràcia ens ha fet. És una mica antic, quan en Christopher Walken era un paio simpàtic que feia més riure que por. Ens ha encantat tot, des de la seva capacitat per imitar animals fins el seu jersei florejat.



En fi, estic segura de que això us ajudarà en la vostra propera nit d'insomni. Feliços somnis!