'Lights out', el multipremiat curt de terror que molts no poden acabar de veure

Cap comentari
Esteu avisats i avisades, que consti. Molta gent (fins i tot coneguts nostres) diuen que no són capaços de passar del segon 40'. I això que el curt és, per dir-ho així, curt de debò i només dura 2:42 minuts. Però és que l'horror que el David F. Sandberg en aquest reduït metratge és suficient per apel·lar a una de les nostres pors més mundanes: la foscor.


Premiat a diversos festivals de terror, 'Lights out' retorna al cinema del gènere allò que sembla haver perdut des de ja fa una bona pila d'anys: la quotidianeitat de l'horror, aquella por que s'escola entre les esquerdes de la nostra mundana i rutinària vida, de la nostra llar. I ho fa amb un element ben senzill: un interruptor.

Veieu-lo, si us atreviu, amb les llums apagades (i a pantalla sencera, va, no sigueu 'gallines'!).Ens en va parlar el bon amic Noel Garcia, i ha esdevingut, com no podia ser d'una altra manera, una revolució a les xarxes socials, generant paròdies i, sobretot, vídeos que graven la reacció dels espectadors, a casa seva, sols i soles, absolutament desemparats davant de l'horror de 'Lights out'. Com per exemple aquesta bona noia que, sincerament, no creiem que mai més sigui capaç d'aclucar els ulls.I ara, encara que sigui per compartir el vostre horror, penseu en algun bon amic o amiga a qui li podeu recomanar que vegi 'Lights out'.