El soterrani dels Warren de The Conjuring i el seu museu "creepy"

Cap comentari
Recordeu la pel·lícula Expediente Warren: The conjuring, un dels èxits de la temporada passada i una de les pel·lícules de terror més ben valorades per públic i crítica dels darrers anys? Doncs si la teniu en ment recordareu que explica la història verídica de dos exorcistes professionals, l'Ed i la Lorraine, el matrimoni Warren del títol. I recordareu també que en la pel·lícula es fa menció del soterrani que dediquen a guardar les relíquies, records i objectes clau de les seves "intervencions".

Doncs acabem de descobrir en el blog de Curious History les fotos del mencionat soterrani, ara utilitzat com a museu. I fan una mica de por, la veritat.

 





Per cert, que en el soterrani, per descomptat, hi guarden l'Annabelle, la nina que apareix a la pel·lícula, envoltada tota ella d'un munt d'històries de morts ens circumstàncies misterioses. Està ben tancadeta en una vitrina, per mantenir els mals esperits continguts allà dins i evitar desgràcies.


Ara, teniu dues opcions. O bé us en aneu de viatge a Monroe, Connecticut, a visitar en persona el museu (recordant de no tocar cap dels objectes, que més d'un visitant s'ha emportat mals esperits anant d'agosarat), o bé deixeu que l'encarregat actual del museu us en faci un tour virtual, tot explicant-vos algunes de les històries més creepy d'alguns dels objectes (incloent-hi la famosa Annabelle).



Ah, per cert, no oblideu donar-vos una volta per la fantàstica plana web del museu dels Warren. És tan 1.0, però tan, que si no us fa por us farà riure.