Oz, un mundo de fantasia (Oz, the great and the powerful) - Sam Raimi, 2013

Cap comentari

L’agost del 2013 s’estrenarà l’actual gran (grandiós) projecte de Disney: Oz, the great and the powerful una pel•lícula amb una gran càrrega d’efectes digitals i animació que dirigirà Sam Raimi.
La pel•lícula podria considerar-se una “precuela” del musical filmat per Victor Fleming l’any 1939.
El gegantí projecte de Disney explicarà la història del màgic de circ Òscar Diggs, com arriba a Oz i com s’acaba convertint en el poderós mag d’aquesta terra fantàstica. 
El guió de Mitchell Kapner (Falsas apariencias I i II, Romeo debe morir) i David Lindsay-Abaire (Robots, Al otro lado del corazon) té en compte tant els llibres de L. Frank Baum com la pel•lícula protagonitzada per Judy Garland.

El projecte fa temps que cueja: al juny de 2011 Danny Elfman es va comprometre per a la banda sonora i el mateix any Sam Raimi signava després de que altres noms com Sam Mendes o Tim Burton apareguessin en les apostes per dirigir. 


Johnny Depp o Robert Downey també van sonar per a fer del màgic protagonista, paper que finalment va aconseguir James Franco (una opció més barateta, segons diuen les males llengües). 


La resta del repartiment és espectacular, com no podia ser d’una altra manera: les tres bruixes seran Michelle Williams (bruixa bona del Nord), Mila Kunis (malvada bruixa de l’Oest) i Rachel Weisz (malvada bruixa de l’Est), acaben de completar-ho en Zach Braff (Scrubs) i el gran amic del director, Bruce Campbell.


Així que, tal i com es fan les coses a Hollywood, per tal d’anar creant ambient i removent les expectatives, de tant en quant i ha notícies, imatges, nous pòsters, nous tràilers i tota mena d’informació per anar fent boca.
  
Avui us pengem el tràiler en castellà i diverses imatges que han sortit aquesta setmana, per que aneu degustant i fent ganes.
La veritat és que a Rachel Weisz se la veu fantàstica com a bruixa dolenta i el tràiler (que podéu veure al final del post) ens ha generat moltes ganes de veure-la peli.

I vosaltres, què en penseu d'aquest projecte? Teniu ganes de veure-la?



Tràiler de Oz, the great and the powerful: