Les pitjors escenes de mort de la història del cinema II

2 comentaris
Ja fa uns dies inauguràvem una secció que, què voleu que us digui, promet. :)
Es tracta d'anar recopil·lant les escenes de mort més dolentes, vergonyants i deplorables de la història del cinema. Ja us en vam acostar una que, sincerament, creiem que costarà de superar, però avui hem recordat aquesta altra que, paraula, no val a perdre's.

Es tracta d'una escena de la pel·lícula Se ying diu sau (La serpiente a la sombra del águila, 1978) que protagonitzà un joveníssim Jackie Chan. És una mort, per dir-ho així, en dos temps. El primer és dolorós, però el segon... el segon és mortal de necessitat. Comproveu-ho vosaltres mateixos. Per cert, que a cop de veure morts inversemblants i ridícules en cinema estem començant a veure una sèrie d'estil·lemes, de punts coincidents entre totes les escenes. Es veu, per exemple, que per filmar una escena de mort ben dolenta és radicalment imprescindible cridar molt i durant molta estona, per damunt del que sembla versemblant, fent-te pesat, fins i tot, en el teu últim crit abans de dinyar-la. Ei, que cadascú es mor com vol, però mira, com que ens fa gràcia que tots ells morin cridant exageradament.

Si coneixeu altres morts impossibles, inversemblants, cutres i lamentables, no dubteu a fer-nos-les arribar, ja sigui pels comentaris als posts, per Twitter o per Facebook.

2 comentaris :

Joan M. ha dit...

Hola!

M'encanta la vostra secció de les pitjors morts de la història del cinema. La disfruto molt, de veritat!

Us explico una mica sobre aquesta mort. Aquí Jackie Chan utilitza el mític atac de la Cobra. És un mix de l'atac de la serp i de la grulla. Aquest el va "inventar" un assassí en la Xina feudal que es feia dir Cobra Samue. L'estil havia de ser ràpid, cruel e inesperat... a més que utilitzava uns didals amb unes petites agulles als dits amb verí de Cobra a la punta. El contacte amb la víctima era LETAL.

Perdoneu però fa un any vaig llegir un llibre sobre Ninjes i mai pensava que faria servir aquests coneixements... jejejeje

Una abraçada,

Joan

Noemix ha dit...

El teu comentari és increible! Ara s' entén que cridi tant! Didals amb punxes enverinades!!! Quina sofisticació. He de compartir i publicar el teu comentari al Facebook de l'última projeccio perquè tothom ho vegi.. gracies!!!