La pel·lícula amb el títol més llarg de la història

Cap comentari
No sé, sincerament, quina utilitat pot tenir aquest post, però tampoc recordo que mai ens haguéssim compromès a a tenir vocació de servei públic, així que, si em permeteu, aquí va.

Descobrim gràcies al Daniel Olave de Todo Cine, quina és la pel·lícula que ostenta el rècord del món del títol més llarg. Atenció, preneu nota, que el títol és aquest:

Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D.

La nit del dia de l'alba del fill de la núvia del retorn de la venjança del terror de l'atac dels malvats, mutants, al·lienígenes, carnívors, infernals, zombificats morts vivents Part 2: en xocant 2-D. (traduttore traditore).

No està malament, eh? Costa dir-ho d'una volada i sense agafar alè. Aquí en teniu l'entrada a la Wikipedia, per si us pica la curiositat.
Val a dir, però, que la pel·lícula, en realitat, és només una mena de mashup de la Nit dels morts vivents del Romero amb un doblatge de pega al damunt i afegint-hi alguns trossets extra. És com si fos una broma pesada de dues hores a costa d'un dels mites del terror modern. El concepte és tan friki que sorprèn que ningú no la mencionés la setmana passada quan buscàvem les pelis més frikis que havíeu vist.
Doneu-li un cop d'ull al tràiler, si podeu.



Ara, el que pot ser ja més divertit és intentar buscar-li una trama a un títol com aquest. De què creieu que aniria amb una peli amb aquest títol tan extens? Qui podria dirigir-la? Proposeu algun actor o actriu?