Passat i present dels personatges de Juego de tronos: Primera part

Cap comentari
Avui us proposem un viatge en el temps, un viatge a través dels anys que han passat pels actors dels personatges de la sèrie de la HBO Game of Thrones.

En general podem dir que el temps s'ha portat bastant be per alguns dels personatges, així veiem un jove Aidan Gillen (Petyr "Meñique" Baelish) que sens dubte ha fet un bon pacte amb Cronos.


Un altre que també n'ha sortit ben parat és Peter Dinklage, que va tenir la mala sort de viure els 80 i seguir les modes que imperaven a nivell estilístic. Ens agrada molt més el nou i madurat Tyrion Lannister. 


Una de les joies d'aquesta sèrie és el retrobament de Diana Rigg (Oleanna Tyrell), coneguda pel seu paper a la mítica sèrie Los Vengadores. Han passat molts anys des de que feia de la guapíssima agent secret però sens dubte encara manté el seu estil i la sang freda per parar els peus als malvats, siguin d'on siguin. Per cert, el 20 de juliol de 2015 va fer 77 anys! 


En el nostre cor tenim una especial devoció pels dolents, ens encanta com fan servir les males arts i com manipulen per aconseguir el que volen. De tots ells, la malvada per excel·lència de la sèrie, és Cersei Lannister  (Lena Headey) que ja mostrava fa bastants anys que tenia el caràcter, la presència i fins i tot la postura d'una reina. 


I que hem de dir de Kristian Nairn? 
-Hodor? 
-Hodor


I per tancar aquesta primera part, un altre dolent que està passant un mal moment últimament: en Theon Greyjoy, dels Greyjoy de Pyke de tota la vida. L'adolescència és una mala època per molta gent, el nostre consell és que destruïu totes les fotos que tingueu d'aquells anys per si algún dia us feu famosos, no sigui que us passi com al molt millorat Alfie Allen, 



I de moment això és tot per avui, aviat posarem la segona part, no patiu que de personatges en aquesta sèrie n'hi ha per parar un tren. Teniu vosaltres algun personatge preferit? S'accepten peticions!!