In Search of A Midnight Kiss (2008) - Alex Holdridge

1 comentari
Feia temps que no s'estrenava per aquí una pel·lícula amb tots els trets de la independència cinematogràfica nord-americana. Hi són presents tots els tics: filmada en blanc i negre, actors desconeguts, una ciutat com a rerefons, diàlegs treballats i ganes de buscar complicitat.
L'únic problema és que la fórmula, aquí, sona a gastada, a forçada. No és aquesta recerca d'un petò a mitjanit una mala pel·lícula, però són precisament els seus tics, els seus estil·lemes els que la fan trontollar. La història d'una cita a cegues de dues ànimes perdudes a Los Angeles intenta ser enginyosa però els diàlegs acaben sortint poc fluids, forçats, encaixats amb calçador, mancats de frescor, i els actors i actrius, tot i ser convincents, acaben embarrancant-se amb unes frases que busquen ser ganxo però a destemps, sense preparar el terreny, sense semblar natural, que és el pitjor que li pot passar a un film independent.
Això sí, a qui li agradessin films com "Los Hermanos McMullen" aquesta no li decebrà, doncs els elements -i potser els errors- són els mateixos.

1 comentari :

Oriol Llevat ha dit...

A mi em va agradar força aquesta película. És cert que un guió que es basa en una "cita a ciegas" està més que vist, pero l'ambientació, el ritme, el començament elèctric amb el protagonista davant l'ordinador de genolls i el seu final més que acceptable, li donen un categoria de pelicula del tot recomanable!

Per cert, totalment d'acord amb la crítica que fas a Get Smart.

Bé, m'agrada perque ara ja veig quin criteri tens, sigui parodia o comèdia, acció o drama. A veure si coincidim en les properes eleccions... els DEO anem demà, potser Gran Torino?